• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
Nieuwbouwwijk te Nieuwe Pekela

Hier vind u foto's van een project in een nieuwbouwwijk te Nieuwe Pekela. Voor dit project hebben wij een oprit bestraat en een terras met een cirkel achter het huis. Voor de oprit is gekozen voor een betonklinker in de kleur bont. Het formaat van deze klinker is 21x10.5x6 cm. Voor het terras is gebruik gemaakt van betonwaaltjes 21x5x6 cm in combinatie met een betonklinker 21x10.5x6 cm in de kleur bont. In het terras is een cirkel verwerkt. Hier is gekozen voor een cirkel met een doorsnee van 1.50 meter in de kleur rood/zwart genuanceerd.

 
Woonwijk Nieuwe Pekela

Hier vind u foto's van een project te Nieuwe Pekela. Dit is een project in een nieuwbouwwijk. Voor dit project hebben wij een oprit bestraat. Deze oprit bestaat uit twee extra parkeerplaatsen. Daarnaast hebben wij diverse terrassen naast en achter de woning aangelegd.  Tenslotte is er een pad aangebracht naar het tuinhuisje. Bij dit project is gekozen voor antraciet kleurige betonklinkers 10x20x7 cm en antraciet kleurige betontegels 40x40x6 cm.

 
Woonwijk te Ter Apel.

Bij dit project hebben wij achter het huis een terras aangelegd en een pad naar het tuinhuisje. Voor dit project is gebruik gemaakt van beige kleurige betontegel Living Stone. Deze betontegel heeft de allure van natuursteen. Deze betontegels zijn aangeleverd in drie verschillende maten waardoor je een wildverband kunt creëren. Tevens is hier gebruik gemaakt van muurelementen die als kantopsluiting functioneren.

 
Nieuwbouwwijk te Veendam

In dit project is een carport bestraat en 2 voortuinen. Deze buren hebben ervoor gekozen om er een gezamenlijk project van te maken zodat de bestrating onder de carport en de voortuinen in één lijn doorlopen. Voor dit project is ervoor gekozen om bestaande grijze betontegels 30x30x4,5 cm her te gebruiken. Deze betontegels zijn gecombineerd met bruin genuanceerde betontegels 30x15x5 cm.